2015-11-21 06:00

2015-11-21 06:00

Populär simhall i Deje

SIMHALL

Lägg inte ut Deje simhall till entreprenad. Det brukar aldrig bli så lyckat för då kommer genast vinsttänkandet in i bilden.

Deje simhall har ett gott rykte, besökare kommer även från bland annat Kil, Karlstad och Munkfors. Det är både äldre, handikappade och små barn. Barn får lära sig simma på ett tryggt och bra sätt. Att gå hit är en bra fritidsaktivitet för barn och ungdom.

Tänk på att ni i Forshaga kallar er en barnvänlig kommun, det gäller väl också Deje?

Mormor

Deje simhall har ett gott rykte, besökare kommer även från bland annat Kil, Karlstad och Munkfors. Det är både äldre, handikappade och små barn. Barn får lära sig simma på ett tryggt och bra sätt. Att gå hit är en bra fritidsaktivitet för barn och ungdom.

Tänk på att ni i Forshaga kallar er en barnvänlig kommun, det gäller väl också Deje?

Mormor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.