2015-11-21 06:00

2015-11-21 06:00

Ingen hjälp för självmordsbenägen

VÄRMLAND: Kritik mot psykvården

Kommer till psykakuten och vill ta livet av mig! Läkarna säger bara att man ska åka hem.

Man mår jättedåligt, har ångest. Läkarna är nonchalanta, ställer tusen frågor, suckar och säger att man ändå inte blir inlagd. Åker hem, mår fortfarande jättedåligt, ångest, vill ta livet av mig, allt känns nattsvart! Varför får man aldrig hjälp? Fast man har försökt ta livet av sig sju gånger på två år! Vart är vården på väg? Jag har varit på psykakuten flera gånger utan att få hjälp. Vad är det för fel på psykvården 2015?

79:a

Man mår jättedåligt, har ångest. Läkarna är nonchalanta, ställer tusen frågor, suckar och säger att man ändå inte blir inlagd. Åker hem, mår fortfarande jättedåligt, ångest, vill ta livet av mig, allt känns nattsvart! Varför får man aldrig hjälp? Fast man har försökt ta livet av sig sju gånger på två år! Vart är vården på väg? Jag har varit på psykakuten flera gånger utan att få hjälp. Vad är det för fel på psykvården 2015?

79:a

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.