2015-11-14 06:00

2015-11-14 06:00

Efterlyser struktur och ordning

P-PLATSER:

Vi är många med bil som vill ha någonstans att ställa den. Det är dags för Karlstads kommun att märka ut parkeringsrutor. Jag vill aldrig mer få parkeringsböter för att jag har stått för nära en korsning eller för att jag missat att det är städvecka på gatan. Ska bötfäll mig för att det är städgata så ska ni även se till att gatan blir städad, annars är vi många som tycker att böterna är obefogade.

Det skulle rymmas minst två bilar till per gata om det fanns markerade platser i stället för att folk ska försöka göra en egen avståndsbedömning. Det finns mycket mer plats, om det bara blev lite struktur och ordning.

Benjoh

Vi är många med bil som vill ha någonstans att ställa den. Det är dags för Karlstads kommun att märka ut parkeringsrutor. Jag vill aldrig mer få parkeringsböter för att jag har stått för nära en korsning eller för att jag missat att det är städvecka på gatan. Ska bötfäll mig för att det är städgata så ska ni även se till att gatan blir städad, annars är vi många som tycker att böterna är obefogade.

Det skulle rymmas minst två bilar till per gata om det fanns markerade platser i stället för att folk ska försöka göra en egen avståndsbedömning. Det finns mycket mer plats, om det bara blev lite struktur och ordning.

Benjoh

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.