2015-11-09 06:00

2015-11-09 06:00

En orättvis jämförelse

STAGNATION:

Svar till Martin Söderlund (NWT 6/11):

Jag tycker inte att det är riktigt rättvisande av dig att jämföra mångkulturalismen med en symfoniorkester. Däremot vet ju alla vi som är musiker att en ny person, ett nytt instrument, ett nytt och annorlunda sätt att tänka musik vitaliserar oss, skapar nya former.

Det finns en anledning till att musiker söker nya vägar och nya samarbetspartners – de håller på att stagnera...

Sören basist

Svar till Martin Söderlund (NWT 6/11):

Jag tycker inte att det är riktigt rättvisande av dig att jämföra mångkulturalismen med en symfoniorkester. Däremot vet ju alla vi som är musiker att en ny person, ett nytt instrument, ett nytt och annorlunda sätt att tänka musik vitaliserar oss, skapar nya former.

Det finns en anledning till att musiker söker nya vägar och nya samarbetspartners – de håller på att stagnera...

Sören basist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.