2015-11-09 06:00

2015-11-09 06:00

Angeläget ämne att tala högt om

OHÄLSA:

Svar till Björn Wikström (NWT 5/11):

Du tar upp ett ämne – rädslan bland svenskar att tala om psykisk ohälsa – på ett väldigt fint och angeläget sätt: rakt och ärligt, utan onödiga krusiduller.

Jag uppskattar dessutom att du väljer att göra detta utan att gömma dig bakom en signatur; det skänker så mycket mer trovärdighet åt dina rader. Hoppas att din insats kan minska den tunghäfta som råder på många håll!

En trefjärdedel

Svar till Björn Wikström (NWT 5/11):

Du tar upp ett ämne – rädslan bland svenskar att tala om psykisk ohälsa – på ett väldigt fint och angeläget sätt: rakt och ärligt, utan onödiga krusiduller.

Jag uppskattar dessutom att du väljer att göra detta utan att gömma dig bakom en signatur; det skänker så mycket mer trovärdighet åt dina rader. Hoppas att din insats kan minska den tunghäfta som råder på många håll!

En trefjärdedel

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.