2015-11-07 06:00

2015-11-07 06:00

Simpel, ful förpackning

VÄRMLANDSMJÖLK:

Värmlandsmjölken är här – så bra! Men vilken ful förpackning! Den utstrålar inget positivt, ingen renhet eller vackert som påminner om vårt vackra landskap utan verkar simpel, dyster och öststatsmässig. Man undrar om innehållet...

Anlita en designer som förstår vikten av förpackningens utstrålning för att skapa positiv förväntan och förtroende, så att kunderna vill köpa varan!

N-A J

Värmlandsmjölken är här – så bra! Men vilken ful förpackning! Den utstrålar inget positivt, ingen renhet eller vackert som påminner om vårt vackra landskap utan verkar simpel, dyster och öststatsmässig. Man undrar om innehållet...

Anlita en designer som förstår vikten av förpackningens utstrålning för att skapa positiv förväntan och förtroende, så att kunderna vill köpa varan!

N-A J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.