2015-11-06 06:00

2015-11-06 06:00

Vill få in synpunkter på skötseln

KBAB:

Svar till signaturen Snart fd KBAB-hyresgäst (NWT 30/10):

Jag beklagar att du upplever att utemiljön där du bor har blivit sämre. Du får gärna ta kontakt med mig, så att jag får veta vilket område det handlar om och vilka synpunkter du har på skötseln av utemiljön där.

Anna Wassberg

Utemiljöansvarig

Svar till signaturen Snart fd KBAB-hyresgäst (NWT 30/10):

Jag beklagar att du upplever att utemiljön där du bor har blivit sämre. Du får gärna ta kontakt med mig, så att jag får veta vilket område det handlar om och vilka synpunkter du har på skötseln av utemiljön där.

Anna Wassberg

Utemiljöansvarig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.