2015-11-06 06:00

2015-11-06 06:00

Avvisade från vårdcentralen

VACCINERING:

Samma elände upprepas även i år: öppettiden för influensavaccination på vårdcentralen Gripen i Karlstad är mellan 08.30 och 11.30. När klockan var 10.30 i måndags meddelades att inga fler var välkomna denna dag. Gamla människor med rollatorer fick vända hemåt för att, om så önskas, komma tillbaka en annan dag.

Detta är dålig stil. Skärpning till ett annat år!

Elvy Gustafsson

Samma elände upprepas även i år: öppettiden för influensavaccination på vårdcentralen Gripen i Karlstad är mellan 08.30 och 11.30. När klockan var 10.30 i måndags meddelades att inga fler var välkomna denna dag. Gamla människor med rollatorer fick vända hemåt för att, om så önskas, komma tillbaka en annan dag.

Detta är dålig stil. Skärpning till ett annat år!

Elvy Gustafsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.