2015-11-05 06:00

2015-11-05 06:00

Dyrt flyktingmottagande

KOSTNADER:

I NWT den 23/10 redovisades under rubriken Inrikes i korthet en beräknad kostnad för flyktingmottagandet i Sverige. 2017 visar den beräkningen att kostnaden blir 73 miljarder kronor. Har vi råd med det? Som jämförelse kan nämnas att polisen kostar cirka 27 miljarder och försvaret cirka 40 miljarder.

Extra mycket undrande

I NWT den 23/10 redovisades under rubriken Inrikes i korthet en beräknad kostnad för flyktingmottagandet i Sverige. 2017 visar den beräkningen att kostnaden blir 73 miljarder kronor. Har vi råd med det? Som jämförelse kan nämnas att polisen kostar cirka 27 miljarder och försvaret cirka 40 miljarder.

Extra mycket undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.