2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Många djur att hålla reda på...

LJUSTÄNDNING:

Svar till Sofie Rockmyr (NWT 29/10):

Vilket datum man ska tända ljus för alla de hundar som blir trafikdödade och för dem som jägarna skjuter själva? Eller de som misshandlas till döds av sina ägare? De hundarna är ju trots allt mångdubbelt fler!

Och när tänder vi ljus för alla andra djur som på olika sätt faller offer för människor?

Det blir många datum att hålla reda på för oss som älskar alla djur, inte enbart några få vargdödade hundar!

Ljushuvud

Svar till Sofie Rockmyr (NWT 29/10):

Vilket datum man ska tända ljus för alla de hundar som blir trafikdödade och för dem som jägarna skjuter själva? Eller de som misshandlas till döds av sina ägare? De hundarna är ju trots allt mångdubbelt fler!

Och när tänder vi ljus för alla andra djur som på olika sätt faller offer för människor?

Det blir många datum att hålla reda på för oss som älskar alla djur, inte enbart några få vargdödade hundar!

Ljushuvud

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.