2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Jobben finns inte på landet

BEFOLKNINGSTÄTHET

Svar till Charlotte Hult (NWT 29/10):

Om det vore så väl att det vore 22 eller 23 människor per kvadratkilometer och jobben vore spridda på samma sätt så vore det inga problem. Men sanningen är att allt koncentreras till Stockholm och andra storstäder, och det med våra folkvaldas goda minne. I England och Tyskland lever hela landsbygden överallt.

Morgan

Svar till Charlotte Hult (NWT 29/10):

Om det vore så väl att det vore 22 eller 23 människor per kvadratkilometer och jobben vore spridda på samma sätt så vore det inga problem. Men sanningen är att allt koncentreras till Stockholm och andra storstäder, och det med våra folkvaldas goda minne. I England och Tyskland lever hela landsbygden överallt.

Morgan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.