2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

0,3 procent är inte alla...

FLYKTINGAR:

Svar till signaturen Samhällsbetraktare (NWT 29/10):

Jag vet inte riktigt vilket samhälle du betraktar men det verkar skilja sig väldigt mycket från vårt svenska. Om du tar reda på fakta så är Sverige långt ner på listan för antal invånare per kvadratkilometer: 156:e plats av 194 med cirka 20 invånare per kvadratkilometer, så att påstå att vi får vänja oss med att leva axel mot axel är i det närmaste en lögn – 0,3 procent av världens flyktingar är inte alla!

Samhällsvetaren

Svar till signaturen Samhällsbetraktare (NWT 29/10):

Jag vet inte riktigt vilket samhälle du betraktar men det verkar skilja sig väldigt mycket från vårt svenska. Om du tar reda på fakta så är Sverige långt ner på listan för antal invånare per kvadratkilometer: 156:e plats av 194 med cirka 20 invånare per kvadratkilometer, så att påstå att vi får vänja oss med att leva axel mot axel är i det närmaste en lögn – 0,3 procent av världens flyktingar är inte alla!

Samhällsvetaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.