2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Trött på Centern

POLITIK:

Centerpartiet vill ju ha fri invandring, så nu är de väl glada när det väller in flyktingar. Centern vill inte sänka skatten för fattiga pensionärer. En flykting som får uppehållstillstånd får bidrag som mycket överstiger vad de fattigaste pensionärerna får i pension. Är det rättvist? Moderaterna har den bästa invandringspolitiken.

Fd centerpartist

Centerpartiet vill ju ha fri invandring, så nu är de väl glada när det väller in flyktingar. Centern vill inte sänka skatten för fattiga pensionärer. En flykting som får uppehållstillstånd får bidrag som mycket överstiger vad de fattigaste pensionärerna får i pension. Är det rättvist? Moderaterna har den bästa invandringspolitiken.

Fd centerpartist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.