2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Sätt stopp för anonymiteten

INTERNET:

Det är hög tid att sociala medier på internet inför ett stopp för anonyma påhopp på andra människor. I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift, eller i varje fall lämna fullständiga kontaktuppgifter till redaktionen.

Hur ska vi annars få stopp på fula gubbar som lurar våra barn på nätet, och dessutom alla – främst unga – anonyma mobbare?

Skärpning!

Hans Wirgård

Det är hög tid att sociala medier på internet inför ett stopp för anonyma påhopp på andra människor. I vanliga tidningar måste insändare ha sitt namn som underskrift, eller i varje fall lämna fullständiga kontaktuppgifter till redaktionen.

Hur ska vi annars få stopp på fula gubbar som lurar våra barn på nätet, och dessutom alla – främst unga – anonyma mobbare?

Skärpning!

Hans Wirgård

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.