2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Flummig vänsterpropaganda

RADIO:

Att lyssna på P1 på radion är som att höra en enda lång flummig vänsterpropaganda. Inte ett spår av opartiskhet. Alla inslag som sänds är vinklade och man väljer att tala med personer som passar in. Public service bestämmer vad som är politiskt korrekt. Personer med andra åsikter göre sig ej besvär, dem får man behandla utan någon som helst respekt.

Vi har varken demokrati eller åsiktsfrihet i detta landet. Tur att de flesta är kritiska och kan tänka själva!

Realisten

Att lyssna på P1 på radion är som att höra en enda lång flummig vänsterpropaganda. Inte ett spår av opartiskhet. Alla inslag som sänds är vinklade och man väljer att tala med personer som passar in. Public service bestämmer vad som är politiskt korrekt. Personer med andra åsikter göre sig ej besvär, dem får man behandla utan någon som helst respekt.

Vi har varken demokrati eller åsiktsfrihet i detta landet. Tur att de flesta är kritiska och kan tänka själva!

Realisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.