2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Det största problemet är politikerna och miljöfolket

MJÖLKBÖNDER: Lägg ner och börja med något annat!

Jag börjar bli trött på alla bönders gnäll om dålig lönsamhet på mjölk med mera. Men frågan är om det inte delvis är deras eget fel. Jag skulle med glädje betala minst 1 krona mer per liter mjölk. Det kan finnas flera orsaker till problemet. Ett är att ni kanske är för många bönder i Sverige. Lägg ner och börja med något annat!

Det största problemet är dock alla Stockholmsjävlar som tror att de är något. Politiker och främst Miljöfolket vet ju inte vad de sysslar med. De bor i Stockholm och tror att de är självförsörjande bara genom att de har en blomlåda på balkongen med några grönsaker i.

Bönderna i Sverige måste bli lite mer som i Frankrike och ställa upp sina stora traktorer så att infarterna till Stockholm spärras för alla mattransporter. Efter två dagar skulle Stockholmsjävlarna be på sina bara knän för att få mat och dessutom betala vad som krävs. Det hjälper inte att bara gnälla, lite mer jävlar anamma måste till!

Ulf Eriksson

Jag börjar bli trött på alla bönders gnäll om dålig lönsamhet på mjölk med mera. Men frågan är om det inte delvis är deras eget fel. Jag skulle med glädje betala minst 1 krona mer per liter mjölk. Det kan finnas flera orsaker till problemet. Ett är att ni kanske är för många bönder i Sverige. Lägg ner och börja med något annat!

Det största problemet är dock alla Stockholmsjävlar som tror att de är något. Politiker och främst Miljöfolket vet ju inte vad de sysslar med. De bor i Stockholm och tror att de är självförsörjande bara genom att de har en blomlåda på balkongen med några grönsaker i.

Bönderna i Sverige måste bli lite mer som i Frankrike och ställa upp sina stora traktorer så att infarterna till Stockholm spärras för alla mattransporter. Efter två dagar skulle Stockholmsjävlarna be på sina bara knän för att få mat och dessutom betala vad som krävs. Det hjälper inte att bara gnälla, lite mer jävlar anamma måste till!

Ulf Eriksson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.