2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Centrum förstört av fartgupp

TORSBY:

Nu har Torsbys kommunarkitekt vaknat till igen och börjat planera för handel utefter väg 45. Kanske har han insett att kunderna sviker Torsbys centrum efter det att kommunen har byggt ett hav av fartgupp och förstört centrum med trånga p-platser. Räddningen för många är kanske att de hjälps åt att bygga ett nytt handelshus utanför Torsby.

Missnöjd Torsbybo

Nu har Torsbys kommunarkitekt vaknat till igen och börjat planera för handel utefter väg 45. Kanske har han insett att kunderna sviker Torsbys centrum efter det att kommunen har byggt ett hav av fartgupp och förstört centrum med trånga p-platser. Räddningen för många är kanske att de hjälps åt att bygga ett nytt handelshus utanför Torsby.

Missnöjd Torsbybo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.