2015-10-29 06:00

2015-10-29 06:00

Övergiven skrotbil stör idyll

MILJÖ:

Ska det vara tillåtet att bara lämna bilen när den är slut? Vid den vackra Borgmästarholmen i Karlstad har en bilist från Molkom lämnat sin skrothög till bil. Han tycker visst att det är okej att bara gå därifrån och överlåta problemen åt andra. Nedskräpning, oljeläckage... Den har nu stått där i snart tre veckor. Vad händer?

Lasse Forsgren

Ska det vara tillåtet att bara lämna bilen när den är slut? Vid den vackra Borgmästarholmen i Karlstad har en bilist från Molkom lämnat sin skrothög till bil. Han tycker visst att det är okej att bara gå därifrån och överlåta problemen åt andra. Nedskräpning, oljeläckage... Den har nu stått där i snart tre veckor. Vad händer?

Lasse Forsgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.