2015-10-28 06:00

2015-10-28 06:00

Dyrare att välja bilen

KOLLEKTIVTRAFIK:

Svar till signaturen Respass (NWT 26/10):

Vi har full respekt för din åsikt. I reklamkampanjen jämför vi en pendlares reskostnader med bil kontra kollektivtrafik. Där hämtar vi uppgifterna om bilens kostnader från Konsumentverkets tjänst bilsvar.se. Det visar sig att de flesta resor med en 30-dagars periodladdning blir betydligt billigare än om du tar bilen. Gå gärna in och jämför själv.

David Widlund

Marknadschef, Värmlandstrafik

Svar till signaturen Respass (NWT 26/10):

Vi har full respekt för din åsikt. I reklamkampanjen jämför vi en pendlares reskostnader med bil kontra kollektivtrafik. Där hämtar vi uppgifterna om bilens kostnader från Konsumentverkets tjänst bilsvar.se. Det visar sig att de flesta resor med en 30-dagars periodladdning blir betydligt billigare än om du tar bilen. Gå gärna in och jämför själv.

David Widlund

Marknadschef, Värmlandstrafik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.