2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Vi måste få slut på hatet

FLYKTINGAR:

Nu måste vi få stopp på allt hat som drabbar de stackars flyktingar som kommer till oss. Hur kan man bränna ner flyktinganläggningar? Hur kan man leva med sig själv när man har så mycket hat inom sig?

Vi måste vi ställa upp och hjälpa varandra. Tänk om det hade varit vi som blivit drabbade av krig och förföljelse... Vi reser enkelt utomlands nuförtiden och tar för oss av andra länders kulturer, mat och nöjen. Då tycker vi att det är fantastiskt och härligt. Tänk om någon av dessa flyktingar som kommit hit har varit vår servitör, massör eller dylikt... Visa mänsklighet, för tusan!

Anna

Nu måste vi få stopp på allt hat som drabbar de stackars flyktingar som kommer till oss. Hur kan man bränna ner flyktinganläggningar? Hur kan man leva med sig själv när man har så mycket hat inom sig?

Vi måste vi ställa upp och hjälpa varandra. Tänk om det hade varit vi som blivit drabbade av krig och förföljelse... Vi reser enkelt utomlands nuförtiden och tar för oss av andra länders kulturer, mat och nöjen. Då tycker vi att det är fantastiskt och härligt. Tänk om någon av dessa flyktingar som kommit hit har varit vår servitör, massör eller dylikt... Visa mänsklighet, för tusan!

Anna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.