2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Vansinne med toalett på buss

ONÖDIGT:

Jag håller med signaturen Moa (NWT 21/10) om att toaletter på bussar inte behövs. Signaturen Sören skrev den 23/10 om prostatabesvär, men för dem finns det vårdcentraler som kan ge hjälp och inkontinensskydd.

Inga toaletter på bussar, som sagt, det är vansinne. Buss är ett transportmedel, inte ett utedass!

Sofie

Jag håller med signaturen Moa (NWT 21/10) om att toaletter på bussar inte behövs. Signaturen Sören skrev den 23/10 om prostatabesvär, men för dem finns det vårdcentraler som kan ge hjälp och inkontinensskydd.

Inga toaletter på bussar, som sagt, det är vansinne. Buss är ett transportmedel, inte ett utedass!

Sofie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.