2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Fel att kommunenska städa

TIGGARE:

Det är helt otroligt att Karlstads kommun, det vill säga vi skattebetalare, ska städar upp efter tiggarna när de har lämnat sina läger. Det borde ha ställts krav på att detta gjordes innan de tilläts att flytta till tält- och baracklägret.

Tacksam för svar av ansvarig.

Arg skattebetalare

Det är helt otroligt att Karlstads kommun, det vill säga vi skattebetalare, ska städar upp efter tiggarna när de har lämnat sina läger. Det borde ha ställts krav på att detta gjordes innan de tilläts att flytta till tält- och baracklägret.

Tacksam för svar av ansvarig.

Arg skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.