2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Bekymrad över kungafamiljen...

OSÄMJA:

När man läser och hör i media om vårt kungahus' olika små utspel... jalu, osämja, är det väl? Prinsessan Madeleine, som själv verkar missnöjd med ett och annat, tar nu parti för prins Carl Philips före detta fästmö Emma Pernald i olika sammanhang. Pernald bör vara välkommen till slottet med mera, menar prinsessan Madeleine, som har henne som kompis. Men är det inte prins Carl Philip som ska få bestämma reglerna? Han gjorde slut med Emma Pernald, så då ska hon väl vara borta från slottet med mera. Madeleine borde sköta sin egen sak och inte hålla på att trilskas med sin bror, som är en stillsam och trevlig kille, tycker jag.

Värmlänning

När man läser och hör i media om vårt kungahus' olika små utspel... jalu, osämja, är det väl? Prinsessan Madeleine, som själv verkar missnöjd med ett och annat, tar nu parti för prins Carl Philips före detta fästmö Emma Pernald i olika sammanhang. Pernald bör vara välkommen till slottet med mera, menar prinsessan Madeleine, som har henne som kompis. Men är det inte prins Carl Philip som ska få bestämma reglerna? Han gjorde slut med Emma Pernald, så då ska hon väl vara borta från slottet med mera. Madeleine borde sköta sin egen sak och inte hålla på att trilskas med sin bror, som är en stillsam och trevlig kille, tycker jag.

Värmlänning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.