2015-10-27 06:00

2015-10-27 06:00

Allt dummare argument

BUSSTOALETTER:

De ansvarigas försvar av upphandlingen av de toalettlösa bussarna blir bara dummare och dummare. En normalt funtad person upplever det som oerhört genant att behöva stanna bussen för ett toalettbesök. Där ska en massa stressade bussresenärer sitta och vänta medan du uträttar dina behov. Nej, det här är ingen lösning. Gå till er själva, ni ansvariga som har ställt till med detta – skulle ni vilja gå fram till chauffören för att stoppa bussen?

Och hur rimmar de föreslagna toalettstoppen med tidsjakten som ni bedrev på Fryksdalsbanan, där flera hållplatser togs bort för att spara tid...?

Masen

De ansvarigas försvar av upphandlingen av de toalettlösa bussarna blir bara dummare och dummare. En normalt funtad person upplever det som oerhört genant att behöva stanna bussen för ett toalettbesök. Där ska en massa stressade bussresenärer sitta och vänta medan du uträttar dina behov. Nej, det här är ingen lösning. Gå till er själva, ni ansvariga som har ställt till med detta – skulle ni vilja gå fram till chauffören för att stoppa bussen?

Och hur rimmar de föreslagna toalettstoppen med tidsjakten som ni bedrev på Fryksdalsbanan, där flera hållplatser togs bort för att spara tid...?

Masen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.