2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Priserna är hutlöst höga

BUSS:

Just nu pågår en reklamkampanj där bussen utmålas som prisvärd, vilket känns fullkomligt verklighetsfrämmande för oss som tycker att busspriserna är så hutlöst höga. Jag är övertygad om att många fler skulle åka kollektivt om de hade råd och möjlighet. Lägre priser och ökad tillgänglighet är vad som behövs – och en ledning som förstår dessa behov.

Respass?

Just nu pågår en reklamkampanj där bussen utmålas som prisvärd, vilket känns fullkomligt verklighetsfrämmande för oss som tycker att busspriserna är så hutlöst höga. Jag är övertygad om att många fler skulle åka kollektivt om de hade råd och möjlighet. Lägre priser och ökad tillgänglighet är vad som behövs – och en ledning som förstår dessa behov.

Respass?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.