2015-10-26 06:00

2015-10-26 06:00

Oroad för mer nedskräpning

CAMPING:

Nu har Karlstads kommun med hjälp av kommunalråden Nisser, Lidén och Lund Kopparklint flyttat campingarna på Norra fältet samt i kärleksdungen på Våxnäs till det för allmänheten mer synliga området norr om isstadion. Vet de tre hur det såg ut på de två platser som lämnades? Tror knappast det...

Fördelen med de två platserna var att allt skräp inte syntes. Hur tänkte kommunalråden när de placerade migranterna helt öppet på nya campingplatsen?

Janne

Nu har Karlstads kommun med hjälp av kommunalråden Nisser, Lidén och Lund Kopparklint flyttat campingarna på Norra fältet samt i kärleksdungen på Våxnäs till det för allmänheten mer synliga området norr om isstadion. Vet de tre hur det såg ut på de två platser som lämnades? Tror knappast det...

Fördelen med de två platserna var att allt skräp inte syntes. Hur tänkte kommunalråden när de placerade migranterna helt öppet på nya campingplatsen?

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.