2015-10-21 06:00

2015-10-21 06:00

Fattigdom skapar stress och ohälsa

FUNKTIONSSKILLNADER:

Svar till signaturen A C (NWT 15/10):

Bra att du tar upp den omänskliga situationen för dem med funktionsskillnader som inte kan arbeta och därmed lever på existensminimum. Det är svårt nog att leva med funktionsskillnad, att dessutom leva i fattigdom bryter ner och skapar stor stress och sämre hälsa.

Jag stöder dig helhjärtat i att vi bör gå samman och göra något åt detta nu, och uppmanar andra i samma situation att bilda opinion i frågan.

E Ström

Svar till signaturen A C (NWT 15/10):

Bra att du tar upp den omänskliga situationen för dem med funktionsskillnader som inte kan arbeta och därmed lever på existensminimum. Det är svårt nog att leva med funktionsskillnad, att dessutom leva i fattigdom bryter ner och skapar stor stress och sämre hälsa.

Jag stöder dig helhjärtat i att vi bör gå samman och göra något åt detta nu, och uppmanar andra i samma situation att bilda opinion i frågan.

E Ström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.