2015-10-21 06:00

2015-10-21 06:00

Att åka buss utan toaletter kan innebära rena tortyren

VÄRMLANDSTRAFIK: Tänk på alla barn, sjuka och inkontinenta

De nya bussarna i Värmlandstrafik har inga toaletter! Hur i hela friden tänker de hos Värmlandstrafik? Jag är säker på att jag inte är ensam med att behöva en toalett när bussfärden jag åker varje vecka är på två timmar, plus transportsträcka till och från bussen.

Ta alla som äter vätskedrivande mediciner av olika slag, och de som är inkontinenta! Och äldre barn som inte kan planera sådant här. Inte ens vanliga vuxna personer klarar alltid så länge!

Jag får världens ångest av den här nyheten. Jag har inte råd med bil och jag vill inte ha blöja jag är vuxen! Men man har ju inget val... Får man tillbaka biljettpengarna om man behöver springa in i skogen? Även om man skulle klara hålla sig, så är det tortyr!

Undrar om jag måste sluta med min medicin eller börja med blöjor. Eller låta bli att hälsa på mor och far så ofta som jag vill. Då får ju Värmlandstrafik in mindre biljettpengar från mig iallafall...

Maria Lundby Bohlin

Karlstad

De nya bussarna i Värmlandstrafik har inga toaletter! Hur i hela friden tänker de hos Värmlandstrafik? Jag är säker på att jag inte är ensam med att behöva en toalett när bussfärden jag åker varje vecka är på två timmar, plus transportsträcka till och från bussen.

Ta alla som äter vätskedrivande mediciner av olika slag, och de som är inkontinenta! Och äldre barn som inte kan planera sådant här. Inte ens vanliga vuxna personer klarar alltid så länge!

Jag får världens ångest av den här nyheten. Jag har inte råd med bil och jag vill inte ha blöja jag är vuxen! Men man har ju inget val... Får man tillbaka biljettpengarna om man behöver springa in i skogen? Även om man skulle klara hålla sig, så är det tortyr!

Undrar om jag måste sluta med min medicin eller börja med blöjor. Eller låta bli att hälsa på mor och far så ofta som jag vill. Då får ju Värmlandstrafik in mindre biljettpengar från mig iallafall...

Maria Lundby Bohlin

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.