2015-10-20 06:00

2015-10-20 06:00

Så dumt att klockorna stannar...

LINJEBUSSAR:

Värmlandstrafiks vd Lars Bull & Co – som har upphandlat de 159 nya, toalettlösa linjebussarna – verkar vara så dumma att klockorna stannar, om jag får citera vad en känd politikers yttrade i ett annat sammanhang.

Sådant här kan hända bara i Värmland!

Dalmasen

Värmlandstrafiks vd Lars Bull & Co – som har upphandlat de 159 nya, toalettlösa linjebussarna – verkar vara så dumma att klockorna stannar, om jag får citera vad en känd politikers yttrade i ett annat sammanhang.

Sådant här kan hända bara i Värmland!

Dalmasen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.