2015-10-19 06:00

2015-10-19 06:00

Släpp även fram oss som är unga

SAMRÅD:

När får vi som söker ny bostad något att säga till om i samrådsredogörelser och annat? Dessa samrådsredogörelser verkar mest vara till för konservativa människor, ofta i högre åldrar, som varken vill ha fler bostäder eller bättre service där de bor. Är de viktigare än oss andra?

Konrad

När får vi som söker ny bostad något att säga till om i samrådsredogörelser och annat? Dessa samrådsredogörelser verkar mest vara till för konservativa människor, ofta i högre åldrar, som varken vill ha fler bostäder eller bättre service där de bor. Är de viktigare än oss andra?

Konrad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.