2015-10-19 06:00

2015-10-19 06:00

Nonchalanta hundrastare

FAGERÅS:

En del hundägare tycks göra sitt yttersta för att störa de mänskliga relationerna. Längs populära rastningsstråk i Fagerås, bland annat på Köpungsvägen med anknytningar, låter vissa sina jyckar pinka – och än värre: skita – på de mest olämpliga ställen, utan minsta tanke på att sanera dyngan.

Som fastighetsägare mitt i smeten blir man heligt förbannad över denna totala nonchalans, när samma odisciplinerade klientel dag efter dag återkommer med en eller flera hundar, allt emellanåt inte ens hållna i koppel.

Så skärp er, hundägare – omgående!

En av de drabbade

En del hundägare tycks göra sitt yttersta för att störa de mänskliga relationerna. Längs populära rastningsstråk i Fagerås, bland annat på Köpungsvägen med anknytningar, låter vissa sina jyckar pinka – och än värre: skita – på de mest olämpliga ställen, utan minsta tanke på att sanera dyngan.

Som fastighetsägare mitt i smeten blir man heligt förbannad över denna totala nonchalans, när samma odisciplinerade klientel dag efter dag återkommer med en eller flera hundar, allt emellanåt inte ens hållna i koppel.

Så skärp er, hundägare – omgående!

En av de drabbade

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.