2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Vill inte ha flyktingar och tiggare här

KARLSTAD:

Nu skäms jag över vår stad som skämmer ut sig med kåkstaden i Våxnäs, påminner mig om lilla Havanna i Miami där jag var på 80-talet. Största skillnaden är att denna i Karlstad ser hemsk ut. Nu fritt att vallfärda hit, ryktet kommer att gå. Vi kommer ha kvar dem för evigt och antalet öka avsevärt. Så naiva politiker att jag blir mörkrädd. Skattekronor läggs på en verksamhet som är rent förkastlig. Sverige och nu Karlstad ska visa hur duktiga vi är. Tror kommunen åtminstone. Våra folkvalda väljer bort de som alla år varit bostadslösa i Karlstad, de som ligger under broar och i portar. Kommunen öser pengar på tiggare som inte hör hit och inte själva lyfter ett finger för att tjäna egna pengar. De pengarna behövs på annat håll. Det är inte svårt sitta utanför en butik och se lidande ut. Jag och min familj skulle aldrig drömma om att lägga nåt i en mugg och kommer tänka mig noga för att gynna en kommun som inte är för medborgarna. Våra politiker i Karlstad ska skämmas!

Missnöjd skattebetalare

Nu skäms jag över vår stad som skämmer ut sig med kåkstaden i Våxnäs, påminner mig om lilla Havanna i Miami där jag var på 80-talet. Största skillnaden är att denna i Karlstad ser hemsk ut. Nu fritt att vallfärda hit, ryktet kommer att gå. Vi kommer ha kvar dem för evigt och antalet öka avsevärt. Så naiva politiker att jag blir mörkrädd. Skattekronor läggs på en verksamhet som är rent förkastlig. Sverige och nu Karlstad ska visa hur duktiga vi är. Tror kommunen åtminstone. Våra folkvalda väljer bort de som alla år varit bostadslösa i Karlstad, de som ligger under broar och i portar. Kommunen öser pengar på tiggare som inte hör hit och inte själva lyfter ett finger för att tjäna egna pengar. De pengarna behövs på annat håll. Det är inte svårt sitta utanför en butik och se lidande ut. Jag och min familj skulle aldrig drömma om att lägga nåt i en mugg och kommer tänka mig noga för att gynna en kommun som inte är för medborgarna. Våra politiker i Karlstad ska skämmas!

Missnöjd skattebetalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.