2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Hammarö ska stå i skamvrån

SKOLA:

Frågan är om man ska gratulera Hammarö eller om de ska skämmas för att ha blivit utsedd till Värmlands bästa skolkommun...

Jag hörde nån ansvarig, rektor eller skolchef, stå och slå sig för bröstet om hur duktig och kostnadseffektiv skolan i Hammarö är. Att Filipstad kom på sista plats är väl föga förvånande, med alla asylsökande och ensamma flyktingbarn som kommunen har att tampas med. Med ett stort hjärta, ska påpekas. Att då ens ha mage att tycka att man gjort nåt bra i Hammarö gör ju att man mår illa. I mina ögon vinner Filipstad med en tro på andra människor och ett stort hjärta. Hammarö kommun kan stå kvar i skamvrån.

Torsbybo

Frågan är om man ska gratulera Hammarö eller om de ska skämmas för att ha blivit utsedd till Värmlands bästa skolkommun...

Jag hörde nån ansvarig, rektor eller skolchef, stå och slå sig för bröstet om hur duktig och kostnadseffektiv skolan i Hammarö är. Att Filipstad kom på sista plats är väl föga förvånande, med alla asylsökande och ensamma flyktingbarn som kommunen har att tampas med. Med ett stort hjärta, ska påpekas. Att då ens ha mage att tycka att man gjort nåt bra i Hammarö gör ju att man mår illa. I mina ögon vinner Filipstad med en tro på andra människor och ett stort hjärta. Hammarö kommun kan stå kvar i skamvrån.

Torsbybo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.