2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Gupp i vägen

KARLSTAD:

Förra veckan avslutades ett grävarbete i början på Sågverksgatan i Karlstad. Nu står det en skylt där som varnar för gupp innan asfaltering sker. Men snälla nån, varför sätta upp denna skylt bara för det lilla område som består av grus tillfälligt, när hela gatan är ett enda stort gupp och har så varit i många år?

När ska något hända med denna erbarmligt dåliga gata? Jag lider med alla yrkeschaufförer som måste köra denna väg regelbundet. Det vore intressant om någon ansvarig vill redogöra för denna fråga, tack.

Be Wa

Förra veckan avslutades ett grävarbete i början på Sågverksgatan i Karlstad. Nu står det en skylt där som varnar för gupp innan asfaltering sker. Men snälla nån, varför sätta upp denna skylt bara för det lilla område som består av grus tillfälligt, när hela gatan är ett enda stort gupp och har så varit i många år?

När ska något hända med denna erbarmligt dåliga gata? Jag lider med alla yrkeschaufförer som måste köra denna väg regelbundet. Det vore intressant om någon ansvarig vill redogöra för denna fråga, tack.

Be Wa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.