2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Flyktingmottagningen blir vår undergång

SVERIGE: Hjärntvätt av regeringen och massmedia

Det är inte frågan om utan när svenskarna tvingas ut från sina bostäder, kommunerna kommer att tvingas tvångsinlösa era hus och andra fastigheter för att ge alla flyktingarna tak över huvudet. Har du sedan fritidsfordon husbil eller annat så ska du dela med dig av det. Lyckas du trots allt klamra dig fast vid ditt boende, så tvingas du att ta emot och försörja flyktingar i din bostad. Det här är den bistra verkligheten vad som väntar oss nu och i framtiden.

Är det inte dags att alla ni som jamsar med pajaserna Löfven & Co med Morgan Johansson i spetsen vaknar upp och inser att det har totalt barkat åt skogen med Sverige? Vår undergång med all denna generösa flyktingmottagning. Tänker ni inte på era barn, barnbarn och kommande generationer? Vad kommer de att växa upp till här? Ser ni inte konsekvenserna av detta? Vem ska betala? Är du villig att via skattsedeln betala allt du tjänar i skatt for att försörja de så kallade nyanlända? Förslag är då att vi alla får kryssa i på skattsedeln för eller mot massinvandring. Hur positivt inställd är du då?

Vi matas hela tiden om miljöhotet, katastrofer och Putin som står och knackar på dörren. Ingen i regeringen vågar tala öppet om hotet och faran med alla smittosamma sjukdomar som flyklingarna för med sig, sjukdomar söm är utrotade hår i Sverige. Vi har varken vaccination, immunförsvar eller att vården har kunskaper att klara av, utan vi kommer att dö som flugor.

Regeringen med massmedia har lyckats hjärntvätta en del svenskar i den här frågan, saknar totalt sunt förnuft och har inget realistiskt tänkande. Många andra går liksom jag som på en tickande bomb med knuten näve i byxfickan, nu far det var nog nu räcker det upp med näven och höj era röster, vi har fortfarande yttrande- och tryckfriheten här i Sverige och ingen ska sätta munkavle på oss.

Mig tystar ingen ner

Fotnot: Vad gäller påstående att vi kommer att dö som flugor – se insändare i NWT 16/10 av Ingemar Hallén, medicinskt ansvarig vid Centralsjukhusets vaccinationscentrum samt biträdande smittskyddsläkare.

Det är inte frågan om utan när svenskarna tvingas ut från sina bostäder, kommunerna kommer att tvingas tvångsinlösa era hus och andra fastigheter för att ge alla flyktingarna tak över huvudet. Har du sedan fritidsfordon husbil eller annat så ska du dela med dig av det. Lyckas du trots allt klamra dig fast vid ditt boende, så tvingas du att ta emot och försörja flyktingar i din bostad. Det här är den bistra verkligheten vad som väntar oss nu och i framtiden.

Är det inte dags att alla ni som jamsar med pajaserna Löfven & Co med Morgan Johansson i spetsen vaknar upp och inser att det har totalt barkat åt skogen med Sverige? Vår undergång med all denna generösa flyktingmottagning. Tänker ni inte på era barn, barnbarn och kommande generationer? Vad kommer de att växa upp till här? Ser ni inte konsekvenserna av detta? Vem ska betala? Är du villig att via skattsedeln betala allt du tjänar i skatt for att försörja de så kallade nyanlända? Förslag är då att vi alla får kryssa i på skattsedeln för eller mot massinvandring. Hur positivt inställd är du då?

Vi matas hela tiden om miljöhotet, katastrofer och Putin som står och knackar på dörren. Ingen i regeringen vågar tala öppet om hotet och faran med alla smittosamma sjukdomar som flyklingarna för med sig, sjukdomar söm är utrotade hår i Sverige. Vi har varken vaccination, immunförsvar eller att vården har kunskaper att klara av, utan vi kommer att dö som flugor.

Regeringen med massmedia har lyckats hjärntvätta en del svenskar i den här frågan, saknar totalt sunt förnuft och har inget realistiskt tänkande. Många andra går liksom jag som på en tickande bomb med knuten näve i byxfickan, nu far det var nog nu räcker det upp med näven och höj era röster, vi har fortfarande yttrande- och tryckfriheten här i Sverige och ingen ska sätta munkavle på oss.

Mig tystar ingen ner

Fotnot: Vad gäller påstående att vi kommer att dö som flugor – se insändare i NWT 16/10 av Ingemar Hallén, medicinskt ansvarig vid Centralsjukhusets vaccinationscentrum samt biträdande smittskyddsläkare.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.