2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Ett skämt som borde vara gratis

CAMPING:

Produktionsplanerare Stefan Björkman i Karlstad säger att det inte har varit några ”hard feelings” när man åkt runt och talat om för de nyanlända att de måste flytta. Tacka för det, när de erbjuds en camping i centrala Karlstad!

Sen är det ett skämt att de ska betala 10 kronor dygnet. Bättre att det vore gratis, för det kostar väl pengar när kommunen ska åka runt och samla in pengarna. Jag tror inte att de gör det gratis.

Undrande skattebetalar

Produktionsplanerare Stefan Björkman i Karlstad säger att det inte har varit några ”hard feelings” när man åkt runt och talat om för de nyanlända att de måste flytta. Tacka för det, när de erbjuds en camping i centrala Karlstad!

Sen är det ett skämt att de ska betala 10 kronor dygnet. Bättre att det vore gratis, för det kostar väl pengar när kommunen ska åka runt och samla in pengarna. Jag tror inte att de gör det gratis.

Undrande skattebetalar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.