2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Bort med alla uteserveringar

KARLSTAD:

Jag är en infödd Karlstadsbo och har sett staden förändras...

Min åsikt om uteserveringarna på Kungsgatan är att dessa glasburar ska bort. Torgmiljön blir finare och mer trivsam då. Jag önskar i stället mer grönska och fler sittplatser.

I övrigt har vi flera mysiga platser i vår stad - ta en cykeltur och titta!

66 år

Jag är en infödd Karlstadsbo och har sett staden förändras...

Min åsikt om uteserveringarna på Kungsgatan är att dessa glasburar ska bort. Torgmiljön blir finare och mer trivsam då. Jag önskar i stället mer grönska och fler sittplatser.

I övrigt har vi flera mysiga platser i vår stad - ta en cykeltur och titta!

66 år

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.