2015-10-16 06:00

2015-10-16 06:00

Med flyktingar som med varg

NAIVITET:

Jag slutar aldrig att förvånas över människors naivitet och brist på konsekvensanalys. Tidens debatt om flyktingar/tiggare påminner väldigt mycket om den vargdebatt som har varit i flera år: de flesta vill ha dem, men inte runt sin egen husknut.

Ulf Eriksson

Jag slutar aldrig att förvånas över människors naivitet och brist på konsekvensanalys. Tidens debatt om flyktingar/tiggare påminner väldigt mycket om den vargdebatt som har varit i flera år: de flesta vill ha dem, men inte runt sin egen husknut.

Ulf Eriksson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.