2015-10-16 06:00

2015-10-16 06:00

Dags för återbäring till medlemmarna

ÖVERSKOTT:

Efter att ha tagit del av vd Tomas Sjölanders information om att Konsum nu har sålt sin del av Bergvik och räknar med ett överskott på närmare 400 miljoner kronor, så kanske det är dags att låta medlemmarna få ta del av dessa pengar.

Det är ju många år sedan Konsum lämnade den vanliga återbäringen till oss medlemmar, men nu borde det kunna ske med ett så stort tillskott till verksamheten. Räknar man bort ett antal miljoner som kan gå åt för att bygga om och förbättra vissa butiker, så blir det ändå en ansenlig summa över. För inte ska väl pengarna användas till löneökningar för ledningen?

400 miljoner blir 2 500 kronor till varje medlem. Fördelas de i stället efter var och ens inköp så skulle även det ge minst två–tre procent i återbäring.

Väntar på återbäring!

Efter att ha tagit del av vd Tomas Sjölanders information om att Konsum nu har sålt sin del av Bergvik och räknar med ett överskott på närmare 400 miljoner kronor, så kanske det är dags att låta medlemmarna få ta del av dessa pengar.

Det är ju många år sedan Konsum lämnade den vanliga återbäringen till oss medlemmar, men nu borde det kunna ske med ett så stort tillskott till verksamheten. Räknar man bort ett antal miljoner som kan gå åt för att bygga om och förbättra vissa butiker, så blir det ändå en ansenlig summa över. För inte ska väl pengarna användas till löneökningar för ledningen?

400 miljoner blir 2 500 kronor till varje medlem. Fördelas de i stället efter var och ens inköp så skulle även det ge minst två–tre procent i återbäring.

Väntar på återbäring!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.