2015-10-16 06:00

2015-10-16 06:00

Bra lokaler står tomma

ASYLBOENDE:

Varför använder man inte Rikssågverksskolan på Hammarö som asylboende? Karlstads kommun betalar hyra för de nu tomma lokalerna. Vore inte denna byggnad perfekt för detta ändamål? Tillgängligheten är bra, med bussar som går in till stan och som sällan är fulla.

Detta skulle även vara en bra inkomstkälla för Värmlandstrafik som just nu skickar ut att man kan åka gratis i 14 dagar.

Kommunbevakarn

Varför använder man inte Rikssågverksskolan på Hammarö som asylboende? Karlstads kommun betalar hyra för de nu tomma lokalerna. Vore inte denna byggnad perfekt för detta ändamål? Tillgängligheten är bra, med bussar som går in till stan och som sällan är fulla.

Detta skulle även vara en bra inkomstkälla för Värmlandstrafik som just nu skickar ut att man kan åka gratis i 14 dagar.

Kommunbevakarn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.