2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Upp till kamp mot fattigdom

UTANFÖRSKAP:

Att många pensionärer lever i fattigdom, de som har slitit och byggt upp detta land, är skamligt! Men det finns en grupp till som har det tufft i samhället vi med en funktionsskillnad där många som inte kan arbeta får leva på existensen till exempel jag själv, som har 93 kronor per dag. Skamligt även det!

Man får inte vara gammal eller ha något hinder för att vara värd något eller få ett bra liv. Vi bör gå samman och göra något åt detta och det nu!

A C

Att många pensionärer lever i fattigdom, de som har slitit och byggt upp detta land, är skamligt! Men det finns en grupp till som har det tufft i samhället vi med en funktionsskillnad där många som inte kan arbeta får leva på existensen till exempel jag själv, som har 93 kronor per dag. Skamligt även det!

Man får inte vara gammal eller ha något hinder för att vara värd något eller få ett bra liv. Vi bör gå samman och göra något åt detta och det nu!

A C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.