2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Oklar framtid för tiggare

TÄLTLÄGER:

Den 13/10 sa Per-Inge Lidén på de regionala nyheterna i SVT 1 att detta är en bra lösning för de boende som har bott lite här och var i staden. De ska nu finnas på en plats och där ha tillgång till bekvämligheter. I programmet sa några att detta är ett bra alternativ bredvid polisen och hoppas därmed slippa rasistiska påhopp.

Min fundering av många funderingar är bland annat när medverkande i programmet säger att det antagligen kan bli kallt att ligga direkt på backen ”i gräset”. Har Per-Inge Lidén någon som helst tanke på hur människorna ska få någon värme till kroppen? När han nu har lyckats med bostad åt denna grupp av människor, hur tänker han då fortsätta sitt arbete med en egen försörjning för människorna? Han kan väl ändå inte tycka att detta boende egentligen duger åt någon människa i vårt land?

Kenneth på Sundsta

Den 13/10 sa Per-Inge Lidén på de regionala nyheterna i SVT 1 att detta är en bra lösning för de boende som har bott lite här och var i staden. De ska nu finnas på en plats och där ha tillgång till bekvämligheter. I programmet sa några att detta är ett bra alternativ bredvid polisen och hoppas därmed slippa rasistiska påhopp.

Min fundering av många funderingar är bland annat när medverkande i programmet säger att det antagligen kan bli kallt att ligga direkt på backen ”i gräset”. Har Per-Inge Lidén någon som helst tanke på hur människorna ska få någon värme till kroppen? När han nu har lyckats med bostad åt denna grupp av människor, hur tänker han då fortsätta sitt arbete med en egen försörjning för människorna? Han kan väl ändå inte tycka att detta boende egentligen duger åt någon människa i vårt land?

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.