2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Egensinniga makthavare styr kommunen

KIL:

Man bör granska och fundera kring vad som driver de egensinniga makthavarna i Kils kommun. Vems ärenden går de, när inte folkets vilja, av vilken de är valda, är den gällande? Ska man stillatigande se på när folkvalda politiker sätter sin prägel på en kommun utifrån ett subjektivt syfte? Kanske är det dags att man från medias sida granskar hela organisationen inom Kils kommun.

De torde i alla fall inte få något miljöpris, om man nu exploaterar Humletorpsområdet och förstör för barnen och kommande generationer på området. Det finns människor inom de andra politiska partierna som har fattat detta och står på folkets sida. Dessa är också korrekt folkvalda men tyvärr inte i majoritet.

Kan det vara så att man vill flytta befolkningen till de nya tomterna kring Fryken och sedan lösa in tomterna på Runnevål för att bygga industri?

Nej, det är dags för Centern och Socialdemokraterna att ta sitt förnuft till fånga och lyssna på allmänheten, som vill ha en naturlig framtid!

Beda från Bogen

Man bör granska och fundera kring vad som driver de egensinniga makthavarna i Kils kommun. Vems ärenden går de, när inte folkets vilja, av vilken de är valda, är den gällande? Ska man stillatigande se på när folkvalda politiker sätter sin prägel på en kommun utifrån ett subjektivt syfte? Kanske är det dags att man från medias sida granskar hela organisationen inom Kils kommun.

De torde i alla fall inte få något miljöpris, om man nu exploaterar Humletorpsområdet och förstör för barnen och kommande generationer på området. Det finns människor inom de andra politiska partierna som har fattat detta och står på folkets sida. Dessa är också korrekt folkvalda men tyvärr inte i majoritet.

Kan det vara så att man vill flytta befolkningen till de nya tomterna kring Fryken och sedan lösa in tomterna på Runnevål för att bygga industri?

Nej, det är dags för Centern och Socialdemokraterna att ta sitt förnuft till fånga och lyssna på allmänheten, som vill ha en naturlig framtid!

Beda från Bogen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.