2015-10-15 06:00

2015-10-15 06:00

Att bara be hjälper ingalunda

MEDMÄNSKLIGHET:

Om man är kristen ska man ställa upp för sina medmänniskor: Det finns massor av prästgårdar som har plats för flyktingar. För att inte tala om biskopens hus, som är jättestort och där endast han och hans fru bor. Andra samfund, som Jehovas vittnen och Pingstkyrkan, har både jättebra ekonomi och gott om plats i sina bönehus.

Man utför ingen god gärning genom att bara be!

Björn

Om man är kristen ska man ställa upp för sina medmänniskor: Det finns massor av prästgårdar som har plats för flyktingar. För att inte tala om biskopens hus, som är jättestort och där endast han och hans fru bor. Andra samfund, som Jehovas vittnen och Pingstkyrkan, har både jättebra ekonomi och gott om plats i sina bönehus.

Man utför ingen god gärning genom att bara be!

Björn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.