2015-10-12 06:00

2015-10-12 06:00

Enda ljuspunkten runt Stora torget

KROGAR:

Skäms, Karlstads kommun! Hela våren har krögarna byggt om sina uteserveringar för att de ska anpassas till alla stadgar och förordningar som finns, till vilket tack då? Den enda ljuspunkten som finns runt det fula torget är just dessa serveringar. Se till att modernisera ledningen för Karlstads kommun, låt oss få ett levande torg!

Piroger

Skäms, Karlstads kommun! Hela våren har krögarna byggt om sina uteserveringar för att de ska anpassas till alla stadgar och förordningar som finns, till vilket tack då? Den enda ljuspunkten som finns runt det fula torget är just dessa serveringar. Se till att modernisera ledningen för Karlstads kommun, låt oss få ett levande torg!

Piroger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.