2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Vården bör privatiseras

NY ORGANISATION:

Det är nu hög tid att skrota Landstinget i Värmland och sedan se till att ordna med en organisation som klarar av att driva vården på det för oss patienter bästa sättet.Detta skulle kunna göras i privat regi.

Olk9

Det är nu hög tid att skrota Landstinget i Värmland och sedan se till att ordna med en organisation som klarar av att driva vården på det för oss patienter bästa sättet.Detta skulle kunna göras i privat regi.

Olk9

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.