2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Tutande stör nattsömnen

KARLSTAD:

Jag undrar varför Harlings åkeri måste åka och tuta varje natt vid postterminalen på Tormestad i Karlstad. Det är väldigt irriterande för det hörs över hela Herrhagen och Haga. Jag vore tacksam om det slutar, innan det blir en anmälan.

En som vill sova

Jag undrar varför Harlings åkeri måste åka och tuta varje natt vid postterminalen på Tormestad i Karlstad. Det är väldigt irriterande för det hörs över hela Herrhagen och Haga. Jag vore tacksam om det slutar, innan det blir en anmälan.

En som vill sova

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.