2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Nöjd och belåten med att färdas i gamla tågvagnar

RESOR: Fräscht och trevligt

Svar till signaturen Besviken resenär (NWT 8/10):

Tänk så olika vi är! Jag reser med glädje med Tågab, som för övrigt har en i mitt tycke generös resegaranti.

Jag trivs med att sitta i de gamla tågvagnarna och har hittills funnit att allt varit fräscht. Bemötandet har varit hjälpsamt och vänligt vid exempelvis tågförsening på grund av översvämningskatastrof i Kristinehamn eller strömlöst i Sikfors.

Så jag kommer fortsatt att välja Tågab, förutsatt att de trafikerar den sträcka jag tänkt resa.

Nöjd miljöresenär

Svar till signaturen Besviken resenär (NWT 8/10):

Tänk så olika vi är! Jag reser med glädje med Tågab, som för övrigt har en i mitt tycke generös resegaranti.

Jag trivs med att sitta i de gamla tågvagnarna och har hittills funnit att allt varit fräscht. Bemötandet har varit hjälpsamt och vänligt vid exempelvis tågförsening på grund av översvämningskatastrof i Kristinehamn eller strömlöst i Sikfors.

Så jag kommer fortsatt att välja Tågab, förutsatt att de trafikerar den sträcka jag tänkt resa.

Nöjd miljöresenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.