2015-10-10 06:00

2015-10-10 06:00

Bort med Decemberöverenskommelsen

POLITIK:

I sin senaste rapport skriver Sveriges kommuner och landsting att medelskattesatsen skulle behöva höjas med 2 kronor för att klara de enorma utmaningar vi nu ställs inför i och med den stora flyktingströmmen.

Låt oss hoppas att Kristdemokraterna röstar mot Decemberöverenskommelsen så att vi kan få ett nyval, innan regeringen har hunnit rasera Sveriges ekonomi fullständigt.

Dags att vakna

I sin senaste rapport skriver Sveriges kommuner och landsting att medelskattesatsen skulle behöva höjas med 2 kronor för att klara de enorma utmaningar vi nu ställs inför i och med den stora flyktingströmmen.

Låt oss hoppas att Kristdemokraterna röstar mot Decemberöverenskommelsen så att vi kan få ett nyval, innan regeringen har hunnit rasera Sveriges ekonomi fullständigt.

Dags att vakna

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.