2015-10-09 06:00

2015-10-09 06:00

Kulturen ska inte prioriteras

LANDSTINGET:

Landstinget ska ta bort 300 tjänster i ett läge där personalen redan går på knäna. På avdelningarna läggs patienter i korridorerna och lediga kontorsutrymmen. Jag ser det själv då jag befinner mig på sjukhuset varannan vecka, och akuten är en katastrof med mycket stor personalomsättning och mycket slarv.

Samtidigt ska Landstingsfastigheter lägga 50 miljoner kronor på ombyggnad av Värmlands museum. Detta är ju helt otroligt, de får väl prioritera vården framför kulturen!

Janne

Landstinget ska ta bort 300 tjänster i ett läge där personalen redan går på knäna. På avdelningarna läggs patienter i korridorerna och lediga kontorsutrymmen. Jag ser det själv då jag befinner mig på sjukhuset varannan vecka, och akuten är en katastrof med mycket stor personalomsättning och mycket slarv.

Samtidigt ska Landstingsfastigheter lägga 50 miljoner kronor på ombyggnad av Värmlands museum. Detta är ju helt otroligt, de får väl prioritera vården framför kulturen!

Janne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.